Πρόεδρος Πρατηριούχων Αττικής: Θα φτάσει στα 2,50 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης (βίντεο)

eurokinissi

«Έρχεται εβδομάδα έντονων ανατιμήσεων» στην τιμή της αμόλυβδης προέβλεψε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής.

Για ξέφρενο «ράλι» ανατιμήσεων στα καύσιμα και εβδομάδα με αυξήσεις έκανε λόγο ο πρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, τονίζοντας ότι η τιμή της αμόλυβδης που έβγαινε από τα διυλιστήρια έφτασε στα 2,16 ευρώ.

«Ξεκίνησε ένα νέο κύμα ανατιμήσεων και θα πρέπει να δούμε και τις τιμές στα διυλιστήρια για να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Σήμερα τα ελληνικά διυλιστήρια πουλάνε την αμόλυβδη 2,16 ευρώ και 1,70 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης. Σε αυτό θα πρέπει να υπολογίσουμε ένα 10% που πρέπει να κερδίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι μαζί, δηλαδή η εταιρεία, το πρατήριο κι ο μεταφορέας. Άρα η τιμή θα πρέπει να είναι για τον καταναλωτή στα 2,36 για την αμόλυβδη» ανέφερε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου ανέφερε ακόμα ότι σύντομα η τιμή της αμόλυβδης θα φτάσει ακόμα και τα 2,50 ευρώ, ενώ πρόσθεσε πως όσο η τιμή αυξάνεται τόσο μειώνεται ο τζίρος των πρατηρίων.

#ΠΡΑΤΗΡΙΟ_ΥΓΡΩΝ_ΚΑΥΣΙΜΩΝ #ΒΕΝΖΙΝΗ #ΤΙΜΕΣ #ΑΜΟΛΥΒΔΗ #ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wG7XMy4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη