Ρόδος: Απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ρόδος: Απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Ρόδο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας 43χρονου ημεδαπού ο οποίος χθες (30 Μαΐου 2022) το βράδυ σύμφωνα με τη rodiaki.gr βρέθηκε, σε χώρο συγκέντρωσης υλικών, όπου διέμενε μέσα σε πρόχειρο παράπηγμα στην Ρόδου - Καλλιθέας, σοβαρά τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό

Την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου. Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τραυματία Σ. Κ. 43 ετών, βρήκε αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο ένας φίλος του, ο οποίος ο οποίος εργάζεται σε διπλανή μάντρα οικοδομικών υλικών στη λεωφόρο Ρόδου - Καλιθέας και επικοινώνησε με το 100 καλώντας αμέσως σε βοήθεια.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

#ΡΟΔΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΚΡΙΣΙΜΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/U5z7pYP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη