-->

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής η Ράνια Σβίγκου με 77% των ψήφων

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής η Ράνια Σβίγκου με 77% των ψήφων

Η εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα, Ράνια Σβίγκου εξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με 228 ψήφους και ποσοστό 77%.

Στις εκλογές για Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα, καθώς και για τη νέα Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ψήφισαν 299, έγκυρα ήταν τα 298 ψηφοδέλτια και 70 ψηφοφόροι έριξαν λευκό

Η νέα Πολιτική Γραμματεία θα αριθμεί συνολικά 41 μέλη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ex officio ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας.

Πέραν των 38 προσώπων που συνθέτουν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την ΠΓ, κατατέθηκαν επιπλέον τέσσερις υποψηφιότητες, των: Νίκου Φίλη, Πέτρου Λάμπρου, Μιχάλη Σαμπατακάκη, Ανέττας Καββαδία.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης ο κ. Τσίπρας έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι κανένας δεν είναι ο «αυθεντικός εκφραστής» των 172.000 μελών απαντώντας μεταξύ άλλων στην ερώτηση του Παύλου Πολάκη πως η Ράνια Σβίγγου δεν ανήκει στην πλειοψηφία των προεδρικών ενώ υπογράμμισε ότι ο εκφραστής των απόψεων και των προτάσεων του είναι μόνο ο ίδιος.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΡΑΝΙΑ_ΣΒΙΓΚΟΥ #ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΣΥΡΙΖΑ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/I0mtzOu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->