ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής η Ράνια Σβίγκου με 77% των ψήφων

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής η Ράνια Σβίγκου με 77% των ψήφων

Η εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα, Ράνια Σβίγκου εξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με 228 ψήφους και ποσοστό 77%.

Στις εκλογές για Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα, καθώς και για τη νέα Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ψήφισαν 299, έγκυρα ήταν τα 298 ψηφοδέλτια και 70 ψηφοφόροι έριξαν λευκό

Η νέα Πολιτική Γραμματεία θα αριθμεί συνολικά 41 μέλη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ex officio ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας.

Πέραν των 38 προσώπων που συνθέτουν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την ΠΓ, κατατέθηκαν επιπλέον τέσσερις υποψηφιότητες, των: Νίκου Φίλη, Πέτρου Λάμπρου, Μιχάλη Σαμπατακάκη, Ανέττας Καββαδία.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης ο κ. Τσίπρας έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι κανένας δεν είναι ο «αυθεντικός εκφραστής» των 172.000 μελών απαντώντας μεταξύ άλλων στην ερώτηση του Παύλου Πολάκη πως η Ράνια Σβίγγου δεν ανήκει στην πλειοψηφία των προεδρικών ενώ υπογράμμισε ότι ο εκφραστής των απόψεων και των προτάσεων του είναι μόνο ο ίδιος.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΡΑΝΙΑ_ΣΒΙΓΚΟΥ #ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΣΥΡΙΖΑ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/I0mtzOu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη