Η φοβισμένη αντίδραση της Amber Heard όταν την πλησίασε ο Johhny Depp (βίντεο)

SCREENSHOT

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ με τις αποκαλύψεις να είναι συνεχής και να σοκάρουν, καθώς προ χθες η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Depp την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ.

Βίντεο και εικόνες βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα από την δίκη Depp -Heard με τον κόσμο να παρακολουθεί με αγωνία.

Η αντίδραση της ηθοποιού όταν πήγε ο Ντεπ να την πλησιάσει:

{https://twitter.com/HardFactorNews/status/1522355902862438400?s=20&t=Rjz2cfQ4bEq-Itqw9mCzBg}

Ένα βήμα πίσω και μια φοβισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, ήταν η αντίδραση της 36χρονης Άμπερ Χερντ όταν είδε τον Τζόνι Ντεπ να κατευθύνεται προς το μέρος της.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά το διάλειμμα της πολύκροτης δίκης, όπου η ηθοποιός κατέθεσε για δεύτερη μέρα, όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση την οποία ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τη New York Post, μετά την «παρολίγο συνάντηση», ο Ντεπ βγήκε έξω για τσιγάρο, ενώ η Χερντ παρέμεινε στη θέση της καθ' όλη τη διάρκεια του 15λεπτου διαλείμματος.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UO6ZIr1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη