-->

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Περιστέρι: «Το κόστος ζωής για εκατομμύρια Έλληνες είναι πια ανυπόφορο»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Περιστέρι: «Το κόστος ζωής για εκατομμύρια Έλληνες είναι πια ανυπόφορο»

Τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών αφουγκράστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, που περιόδευσε σήμερα στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος, περιόδευσε νωρίτερα στο εμπορικό κέντρο του Περιστερίου όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο Νίκος Ανδρουλάκης έγινε δέκτης των αγωνιών τους για το αυξημένο κόστος διαβίωσης και το κύμα ακρίβειας, που απομειώνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική, ειδικά για το «καυτό» ζήτημα των αυξήσεων, τονίζοντας ότι «οι ολιστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις του κ. Μητσοτάκη δε μπορούν να κρύψουν την αλήθεια».

Ο κ. Ανδρουλάκης συμπλήρωσε ότι το κόστος ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες «είναι πια ανυπόφορο» επισημαίνοντας ότι «καταγράφεται ράλι αυξήσεων στις τιμές ενέργειας». «Είμαστε πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο ανατιμήσεων και πληθωρισμού. Το κόστος ζωής αυξάνει ραγδαία λόγω των υψηλών ενοικίων και των ιδιωτικών δαπανών για την υγεία», σημείωσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων ώστε να αποκτήσει η χώρα μία οικονομία ανθεκτική και μία κοινωνία που μπορεί να αντέξει.

WhatsApp Image 2022 05 30 at 12.32.53 1

«Οι προτεραιότητες όμως της ΝΔ είναι εντελώς διαφορετικές. Επί της ουσίας κερδοσκοπούν οι λίγοι εις βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Αυτή η πολιτική του Πόντιου Πιλάτου από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη είναι καταστροφική και στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας μία προοδευτική σοσιαλδημοκρατική δύναμη, που έχει πρόγραμμα αντιμετώπισης όλων των μεγάλων ζητημάτων της χώρας και βέβαια της αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων. Είναι προτεραιότητά μας με λόγο ουσιαστικό, προοδευτικό και ρεαλιστικό να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις σύγχρονες προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΑΚΡΙΒΕΙΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4MsIcwB
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->