ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημη... πρώτη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, με ομιλία Τσίπρα στο ξεκίνημα

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημη... πρώτη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, με ομιλία Τσίπρα στο ξεκίνημα

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποιεί αύριο, Κυριακή, η νεοεκλεγείσα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις 10:30. Επιπλέον, οι εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της νέας Κεντρικής Επιτροπής περιλαμβάνουν την εκλογή γραμματέα και Πολιτικής Γραμματείας.

Σημειώνεται ότι, η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει σε κλίμα αισιοδοξίας στον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών και την ψήφιση του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία με ποσοστό 99%.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν πάνω από 150.000 μέλη, με τον κ. Τσίπρα σε δήλωσή του έξω από την Κουμουνδούρου να δηλώνει ότι πραγματοποιήθηκαν 110.000 νέες εγγραφές μελών, αριθμός ο οποίος φτάνει τα συνολικά μέλη που αριθμεί το κόμμα στις 172.000.

Εάν και αναμενόμενο -καθώς ήταν ο μόνος στο ψηφοδέλτιο των εσωκομματικών εκλογών- ο κ. Τσίπρας αναδείχθηκε εκ νέου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με την αποδοχή του να αγγίζει σχεδόν το απόλυτο. Υπενθυμίζεται ότι, δικαίωμα ψήφου για τον πρόεδρο του κόμματος είχαν όσοι ήταν από 15 ετών και άνω!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε δήλωση του για τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RnjmorE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη