Σοκ στις ΗΠΑ: Ομολόγησε ότι πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι- Βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών

Σοκ στις ΗΠΑ: Ομολόγησε ότι πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι- Βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών

Την αποτρόπαιη δολοφονία του μωρού της ομολόγησε μια  γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ, η οποία παραδέχτηκε ότι σκότωσε το νεογέννητο βρέφος πετώντας το από το μπαλκόνι.

Πιο συγκεκριμένα, η Άμπερ Μπόουλινγκ ομολόγησε την ενοχή της για τη δολοφονία του μωρού της κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου τη Δευτέρα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός LEX 18. Το πέταξε από το κιγκλίδωμα του δεύτερου ορόφου το 2018!

Το μωρό πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που γεννήθηκε

Η αστυνομία της πολιτείας Κεντάκι είπε ότι η 21χρονη- τότε- Μπόουλινγκ γέννησε ένα αγόρι τον Δεκέμβριο του 2018. Η γυναίκα τοποθέτησε το βρέφος που έκλαιγε σε μια σακούλα σκουπιδιών και πέταξε την τσάντα.

Το μωρό πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή της γέννησής της, δήλωναν τότε αξιωματούχοι που χειρίστηκαν την υπόθεση. «Είναι αποκαρδιωτικό», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό LEX 18 ο Λόιντ Κότσραν αξιωματούχος της Αστυνομίας του Κεντάκι πριν ακόμη γίνουν συλλήψεις για το φόνο.

Οι ποινές του δικαστηρίου σε βάρος της θα ανακοινωθούν στις 27 Ιουνίου.

Ο εισαγγελέας προτείνει κάθειρξη 40 ετών.


Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος 

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε το 2018 μετά από κλήση στην αστυνομία για την εύρεση νεκρού μωρού μέσα σε σακούλα σκουπιδιών μπροστά από βεράντα πολυκατοικίας. Μια ημέρα μετά, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της Μπόουλινγκ.

Στην αναφορά των αστυνομικών, έγραφε ότι το βρέφος είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο, είχε σπασμένα πλευρά και εγκεφαλική αιμορραγία.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΡΕΦΟΣ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/scI0lUP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη