Αν η ασφάλιση είχε χρώμα, ποιο θα ήταν αυτό;

Αν η ασφάλιση είχε χρώμα, ποιο θα ήταν αυτό;

To κόκκινο χρώμα της Generali, συμβολίζει τη φροντίδα, την απλότητα των υπηρεσιών της αλλά και την ενσυναίσθηση με την οποία προσεγγίζει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Αλήθεια, τι έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε ασφάλιση; Πώς μία λέξη μπορεί να συνδεθεί με την πραγματικότητά μας, να αποκτήσει νόημα για τη ρουτίνα μας και τελικά να ενσωματωθεί στη ζωή μας; Τι είναι η ασφάλιση για τον καθένα από εμάς; Σήμερα, το ερώτημα αυτό έρχεται να το απαντήσει η Generali Ασφαλιστική.

Η Generali δημιούργησε ένα Οικοσύστημα Φροντίδας όπου η τεχνολογία γίνεται σύμμαχος και οι καινοτομίες εμπλουτίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες έτσι ώστε να προσφέρουν πολλά περισσότερα από τις παραδοσιακές καλύψεις. Να προσφέρουν 24ώρη φροντίδα και παρουσία όχι μόνο για όταν χρειαστούμε κάτι, αλλά για να προνοήσουμε, να προλάβουμε και τελικά να βελτιώσουμε τη ζωή μας είτε αφορά την υγεία, είτε το αυτοκίνητο, την επιχείρηση και το σπίτι μας. 

Φροντίδα με σύμμαχο την τεχνολογία και επίκεντρο τον άνθρωπο

Η δωρεάν πρόσβαση σε προσωποποιημένες υπηρεσίες υγείας αλλά και εφαρμογές αποτελούν καινοτομίες οι οποίες δίνουν άλλη υπόσταση στην πρόληψη μέσω ενός προσωποιημένου προγράμματος ασφάλισης υγείας. Πλέον εύκολα μέσα από το κινητό σου μπορείς να λαμβάνεις εξατομικευμένες συμβουλές, να συμβουλευτείς γιατρούς, να κλείνεις ραντεβού για εξετάσεις, αλλά και να απευθύνεσαι σε διατροφολόγους και ειδικούς ψυχικής υγείας. Παράλληλα μπορείς να απευθυνθείς σε εξειδικευμένους trainers ενώ η διαχείριση όλων των παροχών της ασφάλισής σας και των αιτημάτων σας «περνάει» μέσα από ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης.

Ασφάλιση Υγεία στα μέτρα σας

Γνωρίστε το νέο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας Life On της Generali και πάρτε τον έλεγχο της ασφαλιστικής σας κάλυψης στα χέρια σας. Μέσα από το online υπολογιστικό εργαλείο του Life On μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές καλύψεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, και να διαμορφώσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας όπως το θέλετε εσείς.

Με τις επιλογές που δίνει το Life On και η Generali ασφάλεια υγείας καλύπτει ακόμη και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας ανεξαρτήτως ηλικίας και αριθμού τους, με όποιον συνδυασμό επιθυμείτε με ευελιξία επιλογών και καλύψεων, ενώ παράλληλα σας δίνει πρόσβαση σε έξυπνες υπηρεσίες και προσωποιημένα εργαλεία ευ ζην που βελτιώνουν τον τρόπο ζωής σας.

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή My Health IQ  σας προσφέρει έναν ψηφιακό life coach στο κινητό σας, έναν ψηφιακό προσωπικό σύμβουλο υγείας κι ευεξίας.

Με το My e-Doctor έχετε τον γιατρό στο κινητό σας, καθώς μέσα από την εφαρμογή κάνετε τηλεσυνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, κλείνετε ραντεβού για εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις και δημιουργείτε τον προσωπικό σας ιατρικό φάκελο.

Παράλληλα, έχετε πρόσβαση σε διατροφολόγους για να διαμορφώσετε το δικό σας διαιτολόγιο και επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους σύμβουλους ψυχικής υγείας για θέματα που σας απασχολούν.

Γιατί τελικά το Life On προσφέρει πολλά περισσότερα από απλές καλύψεις και σας βάζει σε έναν κόσμο φροντίδας και προστασίας κάθε στιγμή!

ΕΜΕΙΣ ως συνέχεια του ΕΣΕΙΣ

Το 2022 το Κόκκινο της Generali έγινε ακόμα πιο δυνατό, καθώς μέσα από εξαγορές και νέες συνεργασίες μεγάλωσε την ομάδα της, εξέλιξε τις διαδικασίες εξυπηρέτησης και έγινε καλύτερη για εμάς. Με motto το Eμείς γινόμαστε καλύτεροι για εσάς.. αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί εδώ και 190 χρόνια είναι πρωτοπόρος στην ασφάλιση. Γιατί μόνο μια εταιρεία που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις διαφορετικές του ανάγκες μπορεί να είναι δίπλα μας τόσα χρόνια, εντείνοντας μέρα με τη μέρα την παρουσία της στις ζωές μας...

...κάνοντας το ΚΟΚΚΙΝΟ συνώνυμο της ασφάλειας!

#GENERALI_GCIE #ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ #ΥΓΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Uj0WoL9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη