Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Χτύπησε τη μητέρα του επειδή δεν του έδινε λεφτά να πάει για καφέ

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Χτύπησε τη μητέρα του επειδή δεν του έδινε λεφτά να πάει για καφέ

Απίστευτη οικογενειακή βία στο Βόλο με έναν 40χρονο που ξυλοκόπησε την μητέρα του επειδή δεν του έδινε λεφτά για καφέ. 

 

 

 

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στις 19:45 και ο 40χρονος κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη σε άλλο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 40χρονος χτύπησε τη μητέρα του, 67 χρονών, την πίεσε στον λαιμό, της στραμπούλιξε το χέρι, ενώ την απείλησε ότι θα σκοτώσει άλλο μέλος της οικογένειας. Όλα έγιναν όταν ο γιος φέρεται να ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του να πάει για καφέ και η απάντηση ήταν αρνητική, διότι δεν είχε.

Γιος και μητέρα επανειλημμένα έχουν ανάλογα επεισόδια, σύμφωνα με το magnesianews.grενώ χθες παραβρέθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και μετά την πρόταση της προέδρου του Δικαστηρίου, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν με αίτηση ποινικής διαμεσολάβησης, που θα εξετάσει η Εισαγγελία Βόλου.

Για το σκοπό αυτό, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.<

#ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΒΟΛΟΣ #ΚΑΦΕΣ #ΜΗΤΕΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/N4BhRAI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη