Ο Μπογδάνος στήριξε Λατινοπούλου για την ανάρτησή της κατά της Δανάης Μπάρκα

eurokinissi

Στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα όσα απαράδεκτα έγραψε κατά της Δανάης Μπάρκα σε story της στο Instagram, τάχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Θέση υπέρ της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την απαράδεκτη ανάρτησή της κατά της Δανάης Μπάρκα πήρε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες πως μετά το «κόψιμό» της από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, η πολιτεύτρια εκ Θεσσαλονίκης θα βρει «καταφύγιο» σε εκείνα του κόμματος Μπογδάνου – Τζήμερου – Κρανιδιώτη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του « Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική. Δυστυχώς, η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους «προοδευτικούς». Με τη #Λατινοπουλου»

{https://twitter.com/bogdanosk/status/1537470545498873857?s=20&t=mnaL9N63xwhdKk33_1jjzA}

#ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ #ΑΦΡΟΔΙΤΗ_ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ #ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΔΑΝΑΗ_ΜΠΑΡΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vRSKqP3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη