Αυξάνεται στα 10 χρόνια η διάρκεια ισχύος των ελληνικών διαβατηρίων, ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Eurokinissi

Την αλλαγή που θα γίνει στη χρονική διάρκεια των διαβατηρίων, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός, είπε: «Η ρύθμιση αυτή αφορά όλους τους Έλληνες. Αλλάζουμε την χρονική διάρκεια των διαβατηρίων»

Και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες της ΕΕ που το διαβατήριο της λήγει στα πέντε χρόνια. Πηγαίνουμε με τη ρύθμιση αυτή στα 10 χρόνια.

«Με αυτόν τον τρόπο εναρμονιζόμαστε αυτό που συμβαίνει σχεδόν στο σύνολο της ΕΕ καιτων αναπτυγμένων χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Κλείνοντας, ο υπουργός είπε «Με τη ρύθμιση αυτή γλιτώνουμε από σημαντικά διοικητικά κόστοι, την ΕΛ.ΑΣ. και διευκολύνουμε τους πολίτες, Αρα οι πολίτες και οι Έλληνες του εξωτερικού θα γλιτώνουν από την ταλαιπωρία της έκδοσης».

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Vl3wIp8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη