«Όχι» Ελλάδας σε Κομισιόν για μείωση 15% της κατανάλωσης φυσικού αερίου

«Όχι» Ελλάδας σε Κομισιόν για μείωση 15% της κατανάλωσης φυσικού αερίου

Αρνητική είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για τη μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου που προτείνει η Κομισιόν.

Την αντίθεση της Ελλάδας στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% της κατανάλωσης φυσικού αερίου εξέφρασε η ελληνική κυβέρνηση μέσω του Γιάννη Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση δεν συμφωνεί επί της αρχής με την πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% της κατανάλωσης του φυσικού αερίου» τόνισε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ σημείωσε πως «έχουμε καταθέσει προτάσεις και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι η κατεύθυνση αυτή μπορεί να δώσει λύσεις».

Ακόμα ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο κυλιόμενων διακοπών ρεύματος που περιλαμβάνονται στο σχέδιο της ΡΑΕ «κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην πάμε στην εφαρμογή αυτών των συστάσεων. Στόχος να μην υπάρξει διατάραξη όσον αφορά την εφοδιαστική αλυσίδα».

#ΚΟΜΙΣΙΟΝ #ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ #ΦΥΣΙΚΟ_ΑΕΡΙΟ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ_ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/n7x6NBz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη