Σέριφος: Συγκλονίζει 23χρονη που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό, «μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» (βίντεο)

Σέριφος: Συγκλονίζει 23χρονη που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό, «μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» (βίντεο)

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε 23χρονη κοπέλα στη Σέριφο που -όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού ενώ είχε βγει για να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο.

Συγκλονίζει η περιγραφή της 23χρονης κοπέλας για το βιασμό της σε παραλία της Σερίφου.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00- 04:30.

Η κοπέλα διασκέδαζε στην παραλία Λιβάδι. Ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, δύο άνδρες την αρπάξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

«Ημουν έξω για ποτά στο λιμάνι του νησιού έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ. Δύο άτομα φέρεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου και άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου. Με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία», ανέφερε η 23χρονη.

Όπως ισχυρίστηκε, οι δράστες της καταγγελλόμενης σεξουαλικής επίθεσης την άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Η ίδια πάντως φέρεται να έχει δώσει ακριβή περιγραφή στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί αναζητούν δύο Πακιστανούς 30 ετών. Ο ένας σύμφωνα με τις περιγραφές είναι μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι, ενώ ο δεύτερος μετρίου αναστήματος λεπτός και αξύριστος.

Μάλιστα, θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δύο αλλοδαπών που μετά από καταγγελία κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 23χρονης.

 

#ΣΕΡΙΦΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΚΟΠΕΛΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FP3HbwG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη