Θα λιώσουμε: Έρχεται πολυήμερος καύσωνας- Πού θα σημειωθούν 40άρια

Θα λιώσουμε: Έρχεται πολυήμερος καύσωνας- Πού θα σημειωθούν 40άρια

Υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε Αθήνα και Λάρισα εν΄΄ω ανελέητη ζέστη αναμένεται και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. 

Ανυπόφορη ζέστη και άπνοια αναμένεται να βιώσει ολόκληρη η Χώρα τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ το καλοκαίρι θα δείξει τα...δόντια του σε πολλά σημεία της χ΄ώρας με τον υδράργυρο να αγγίζει μέχρι και τους 41 βαθμούς στην Αθήνα.

«Καυτός» ο Ιούλιος 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η άνοδος της θερμοκρασίας ξεκινάει από σήμερα, Πέμπτη 21/07 ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα. Αν και η εκτίμηση της διάρκειας της θερμής περιόδου εμπεριέχει σημαντική αβεβαιότητα, τα έως τώρα διαθέσιμα δεδομένα υποδεικνύουν ότι η θερμή περίοδος αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως το τέλος του μήνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=Howzh_aq0ww&t=5s}

Που θα «χτυπήσει» ο καύσωνας 

Θα...λιώσει η Αθήνα καθώς ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες ενώ την Δευτέρα αναμένεται να αγγίξει τους 41 βαθμούς κελσίου. 

αθηνα2

αθηνα3

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία και στην Λάρισα καθώς την Δευτέρα αναμένονται τα πρ΄ώτα 40άρια.

Λαρισα2

«Ανελέητη» θα είναι η ζέστη και σε άλλες περιοχ΄ές της Ελλάδας. «Πρωταθλήτριες» στη ζέστη μετά την Αθήνα και την Λάρισα θα είναι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα αγγίζει του 39 βαθμούς κελσίου. 

Στην Πάτρα το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι τους 37 βαθμούσ την Παρασκευή.

πατρα1

Ενώ στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει 38 βαθμο΄ύς κελσίου. 

θεσσαλομνικη1

 

#ΚΑΥΣΩΝΑΣ #ΕΛΛΑΔΑ #ΜΕΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HGeiIVB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη