-->

Φωτιά στην Πεντέλη: Στα χέρια των αρχών βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει εμπρησμό (βίντεο)

Φωτιά στην Πεντέλη: Στα χέρια των αρχών βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει εμπρησμό (βίντεο)

Βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφει άνδρα να βάζει φωτιά σε ξερόχορτα προσπαθώντας να δημιουργήσει νέα εστία φωτιάς την ώρα που καίγονται σπίτια στο Πανόραμα Παλλήνης.

Βίντεο – ντοκουμέντο έχουν στα χέρια τους οι αρχές. Ξημερώματα Τετάρτης στη Χριστούπολη Σπάτων, την ώρα που περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά στο Πανόραμα Παλλήνης η φωτιά καίει σπίτια, ένας μαυροντυμένος άνδρας σταματάει στη Χριστούπολη και βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα προσπαθώντας να δημιουργήσει νέα εστία.

Σε 38'' ο άνδρας εμφανίστηκε, προσέγγισε το σημείο, αποχώρησε από το σημείο και οι φλόγες ξέσπασαν.

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του, κατέβηκε και άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω. Έπειτα τον βλέπω φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεπηδούν φλόγες» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Τον είδα να περνάει τον δρόμο. Σκέφτηκα θα είναι κάποιος που έφυγε από περιοχή που είχε φωτιά. Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο. Και ξαφνικά ενώ αρχίζει να τρέχει για να εξαφανιστεί, βλέπω φλόγα. Σαν να σταμάτησε για να τη βάλει αυτός» λέει άλλη αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο καταγράφεται και ο κάτοικος της περιοχής που τρέχει με τον πυροσβεστήρα στα χέρια και καταφέρνει να σβήσει τις φλόγες πριν ξεπηδήσει ένα ακόμα μέτωπο που θα μπορούσε να διασπάσει τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έδιναν τη μάχη στην Πεντέλη και τις πέριξ περιοχές. 

#ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΠΕΝΤΕΛΗ #ΣΠΑΤΑ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vjZ1VP6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->