ΑΕΚ: Σενάριο από Κροατία για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού Ντομαγκόι Βίντα

ΑΕΚ: Σενάριο από Κροατία για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού Ντομαγκόι Βίντα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Κροάτη αμυντικού Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Κροάτες σε αποκλειστικό τους δημοσίευμα, ο Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να κλείσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Οι Κροάτες το προχωράνε και αρκετά παρακάτω αφού υποστηρίζουν πως ο Βίντα αναμένεται να υπογράψει αύριο και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Βίντα αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στην Μπεσίκτας αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε. Αν και ήθελαν να τον κρατήσουν στην Τουρκία, ο Βίντα φέρεται πως χρειαζόταν μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και στα 33 του τη βρήκε στην Αθήνα.

{https://twitter.com/IASucic/status/1550478961834074113?s=20&t=i36chgVsfNkvNOLypqCGPg}

Στα 33 του πλέον ο πολύπειρος στόπερ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα ώστε να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Με την «χρβάτσκα» μετράει 98 εμφανίσεις με 4 γκολ. Σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του αποτελεί ασφαλώς η συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 όπου η Κροατία ηττήθηκε με 4-2 από τη Γαλλία

Εκτός από την Μπεσίκτας ο Βίντα έχει αγωνιστεί και σε Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λεβερκούζεν και Όσιγιεκ.

Πάντως από την πλευρά της ΑΕΚ, δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος, με τους ανθρώπους της να τονίζουν πως δεν ξέρουν κάτι για τον Κροάτη σταρ.

#ΑΕΚ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/athlitismos/394315/aek-poly-konta-ston-diethni-kroati-amyntiko-domagkoi-vinta
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη