Ιπτάμενες...γλάστρες στο Ηράκλειο: Ξεμαλλιάστηκαν ηλικιωμένες αδερφές μπροστά στους γείτονες

Ιπτάμενες...γλάστρες στο Ηράκλειο: Ξεμαλλιάστηκαν ηλικιωμένες αδερφές μπροστά στους γείτονες

Η αστυνομία προχώρησε σε συλ΄λήψεις.

Ο κακός...χαμός έγινε σε συνοικία στο Ηράκλειο, όταν δύο αδερφές αλλά και η ανιψιά της μίας, πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε γείτονες και κοινούς γνωστούς.

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί (20/07) όταν για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία οι τρεις γυναίκες ξεκίνησαν να ξεμαλλιάζονται με μανία και να εκτοξεύουν πήλινες γλάστρες η μία στην άλλη.

Οι αδερφές και η ανηψιά φέρουν ελαφρά τραύματα από τα θραύσματα από τις γλάστρες ενώ οι περίοικοι ακούγοντας τις φωνές ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλες στο Α' αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Εκεί η αδερφή ηλικίας 60 ετών καθώς και η κόρη της ηλικίας 38 ετών υπέβαλλαν μήνυση στην 63χρονη αδερφή και θεία τους αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πηγ΄ές, η 63χρονη στην κατάθεση της στους αστυνομικούς φέρεται να παρουσίασε επαρκή στοιχεία με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τρεις.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και διεξάγεται ενδελεχής έρευνα από τις Αρχές.

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΚΑΒΓΑΣ #ΑΔΕΡΦΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/R0DiMuQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη