Γεωργία: Ελικόπτερο συνετρίβη σε φαράγγι κατά την διάρκεια επιχείρηση διάσωσης

Πηγή: eurokinissi - φωτογραφία αρχείου

Ένα ελικόπτερο της συνοριοφυλακής συνετρίβη σήμερα σε φαράγγι, στη βόρεια Γεωργία, παρασύροντας στον θάνατο τους οκτώ επιβαίνοντες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

 

Το ελικόπτερο προσπαθούσε να προσεγγίσει απόκρημνη περιοχή στην οποία είχαν εγκλωβιστεί αιωροπτεριστές.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ελικόπτερο – στο οποίο επέβαιναν τέσσερα μέλη πληρώματος και τέσσερις διασώστες – κατέπεσε και συνετρίβη στο φαράγγι κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Γκουνταούρι. Βίντεο που μεταδίδουν τα γεωργιανά μέσα ενημέρωσης έχουν καταγράψει τη στιγμή της συντριβής και την έκρηξη που ακολούθησε.

«Δυστυχώς, οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας Βάχτανγκ Γκομελαούρι. Λίγη ώρα αργότερα, ο πρωθυπουργός Ιρακλί Γκαριμπασβίλι κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους την αυριανή (30η Ιουλίου) λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας.

#ΓΕΩΡΓΙΑ #ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ #ΣΥΝΤΡΙΒΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oLiZAdv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη