Όταν η υποψήφια πρωθυπουργός της Βρετανίας μπέρδευε τον Δένδια με τον Βέρτη (εικόνα)

Όταν η υποψήφια πρωθυπουργός της Βρετανίας μπέρδευε τον Δένδια με τον Βέρτη (εικόνα)

Τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια με τον... δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Βέρτη είχε μπερδέψει το φαβορί για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον, Λιζ Τρας.

Σε μια ιδιαίτερα αστεία γκάφα είχε υποπέσει η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και φαβορί για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία της Βρετανίας, ως υπουργός Εξωτερικών.

Η Λιζ Τρας είχε συναντηθεί τον περασμένο Μάρτιο με τον Έλληνα ομόλογό της, Νίκο Δένδια. Μετά τη συνάντησή τους, τα social media της Βρετανίδας υπουργού έσπευσαν να αναρτήσουν μια σχετική φωτογραφία όμως στο tag δεν τα πήγαν πολύ καλά.

Έτσι αντί για τον Νίκο Δένδια η ομάδα των social media της Λιζ Τρας έκανε... tag τον Νίκο Βέρτη προκαλώντας γέλια στην Ελλάδα. Η ανάρτηση άλλαξε γρήγορα αλλά τα print screen έμειναν για να θυμίζουν την γκάφα.

truss

#ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ #ΝΙΚΟΣ_ΔΕΝΔΙΑΣ #ΝΙΚΟΣ_ΒΕΡΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sjzykTt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη