Συναγερμός στη Νέα Υόρκη από εμφάνιση καρχαριών, τρόμος στο Λονγκ Άιλαντ με δύο επιθέσεις σε μια μέρα

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη από εμφάνιση καρχαριών, τρόμος στο Λονγκ Άιλαντ με δύο επιθέσεις σε μια μέρα

Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκε κάτοικος στο Λονγκ Άιλαντ όταν αντίκρυσε έναν νεκρό καρχαρία στην ακτή. Το τελευταίο διάστημα καταγράφονται συχνές επιθέσεις καρχαριών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Συναγερμός έχει σημάνει στην πολιτεία της Νέας Υόρκης από τις επιθέσεις καρχαριών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Την Τετάρτη αναφέρθηκαν δύο ακόμη επιθέσεις από καρχαρίες στο Λονγκ Άιλαντ, συμπεριλαμβανομένης μιας επίθεσης σε έναν έφηβο, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο έφηβος δέχθηκε το δάγκωμα του καρχαρία αλλά μπόρεσε να βγει από το νερό και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Αργότερα το βράδυ, ένας 16χρονος σέρφερ υπέστη ένα μικρό δάγκωμα στο πόδι του ενώ βρισκόταν στο νερό στην παραλία Κισμέτ στο Φάιρ Άιλαντ, σύμφωνα τις τοπικές Αρχές.

Νεκρός καρχαρίας στην ακτή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ABCnews, ένας νεκρός καρχαρίας, ο οποίος φαινόταν αρκετά μεγάλος, εντοπίστηκε στην παραλία Dune Road στο Quogue της Νέας Υόρκης από έναν κάτοικο της περιοχής γύρω στις 9:33 π.μ., σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο λευκός καρχαρίας μήκους 7 με 8 μέτρων, που βρέθηκε το πρωί, ξεβράστηκε πίσω στον ωκεανό πριν η αστυνομία προλάβει να τον απομακρύνει με ασφάλεια από το σημείο, σύμφωνα με αξιωματούχους του αστυνομικού τμήματος του Quogue Village.

«Προειδοποιούμε τους κολυμβητές και τους ιδιοκτήτες σκαφών στην περιοχή να είναι ενήμεροι για αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της χτυπώντας το καμπανάκι για τις επιθέσεις των καρχαριών.

{https://www.youtube.com/watch?v=fIhGs_piSf0}

#ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ #ΝΕΑ_ΥΟΡΚΗ #ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kp93UFN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη