Φωτιές: Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φωτιές: Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων για να ενημερωθεί για τις φωτιές μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερωθεί για τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη στη χώρα με τα μεγαλύτερα πύρινα μέτωπα να βρίσκονται σε Εβρο και Λέσβο.

Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στο ΕΣΚΕΔΙΚ στο πλαίσιο των τακτικών ενημερώσεων του για την εξέλιξη των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα. Δεν είναι έκτακτη επίσκεψη.

Ενας επιπλέον λογος για τη σημερινή του επίσκεψη στο ΕΣΚΕΔΙΚ είναι και για να ενημερωθεί από τον Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη ενόψει της αυριανής μετάβασης του κυβερνητικού κλιμακίου στη Δαδιά Έβρου.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΦΩΤΙΕΣ #ΚΕΝΤΡΟ_ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CKy1D03
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη