Απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη: «Αν έχει τσίπα να ζητήσει συγγνώμη»

Απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη: «Αν έχει τσίπα να ζητήσει συγγνώμη»

Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε στα όσα είπε ο Γιώργος Στεφανίδης χθες το πρωί στον Alpha.

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Πατούλης, απαντώντας στα όσα είπε ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη στον Alpha. Θυμίζουμε οτι ο Γιώργος Στεφανίδης μιλώντας για τον περιφερειάρχη, τον είχε χαρακτηρίσει άχρηστο και τον κάλεσε να παραιτηθεί από την θέση του...

Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν, ο Γιώργος Πατούλης με ανάρτησή του στο Facebook, απάντησε αναφέροντας...

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

Είναι απορίας άξιο, κάποιοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις, να ακυρώνουν ιστορίες και προσπάθειες για την προστασία της ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Αυτό θεωρώ πως έγινε με την περίπτωση Στεφανίδη.

Ο Γιώργος Στεφανίδης έχει δύο χαρακτηριστικά:

- η κόρη του είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης
- η σύζυγος του είναι υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου.
Δεν είναι κακό να ασχολείσαι με τη πολιτική. Κακό είναι ο τυφλός κομματισμός να εναντιώνεται στο Εθνικό συμφέρον.

Αν έχει τσίπα ο κ. Στεφανίδης, οφείλει καταρχήν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του (όπως έκανε η σύζυγος του, για την αναστάτωση που αδικαιολόγητα όπως η ίδια παραδέχτηκε προκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι καίγεται το σπίτι της, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια).

Αφήνουμε τα λεγόμενα του, στην κρίση όλων εκείνων που σκέφτονται με τη λογική και όχι με κομματικές τσίμπλες.

Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;

Η Περιφέρεια_Αττικής δεν είναι η Πυροσβεστική.

Εμείς συνεπικουρούμε στο έργο κατάσβεσης εφόσον μας ζητηθεί και αποτελούμε έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Για να έχεις το υψηλό αξίωμα του Περιφερειάρχη πρέπει να έχεις πολλές ώρες πτήσης.

Μην ισοπεδώνουμε 24 χρόνια πορείας στην Αυτοδιοίκηση και την πολιτική προστασία, για να γινόμαστε αρεστοί στην κομματική ηγεσία.

ΝΤΡΟΠΗ».

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΤΟΥΛΗΣ #ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/w5S41T9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη