Ασπρόπυργος - Φωτιά: Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια

Ασπρόπυργος - Φωτιά: Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια

 Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ανακριτικοί υπάλληλοι του Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσινας συνέλαβαν σήμερα ένα άνδρα ημεδαπό, ως υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε οικοπεδικό χώρο, στην τοποθεσία Μελίσσια, του δήμου Ασπροπύργου Αττικής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο Σάββατο (30.07.2022) τόσο για την Περιφέρεια Αττικής όσο και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας), σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) .

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες, όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο – Στο επίκεντρο Αττική και Εύβοιαυπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.ά. Επίσης, η ΓΓΠΠ υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών και καλεί τους πολίτες σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Παράλληλα, τίθεται σε εφαρμογή το 2ο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Π.Σ. και θα πραγματοποιηθούν περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

{https://twitter.com/GSCP_GR/status/1552962907243175936}

#ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NM1waX7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη