-->

Ολοκληρώθηκε η διπλή ανάπλαση των πλατειών από τη Δημοτική Αρχή στην Υπάτη – Στη διάθεση των πολιτών τα δυο ιστορικά και γραφικά σημεία

«Νέα ταυτότητα» απέκτησαν η κεντρική πλατεία Αινιάνων αλλά και η πλατεία Ηρώων στην Τοπική Κοινότητα Υπάτης, μετά την διπλή ανάπλαση που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Λαμιέων. Η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην πλήρη αναμόρφωση και καλλωπισμό των δύο πλατειών μέσα από την εικαστική, οικολογική, περιβαλλοντική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση τους. Στην κεντρική πλατεία Αινιάνων τοποθετήθηκε σταμπωτή άσφαλτος με ολική βαφή, μια τεχνική «ξεχωριστή» τόσο για την αισθητική αλλά κυρίως την λειτουργικότητά της σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις, σε προγενέστερο χρόνο, στην ιστορική πλατεία Ηρώων, διατηρώντας και στις δυο περιπτώσεις τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της Κοινότητας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση τους σε χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες, αντικρίζει κανείς δυο πανέμορφες «ανανεωμένες»  πλατείες με εικαστική αρμονία, πλήρη προσβασιμότητα και λειτουργικότητα. Με αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους για αναψυχή, εύρυθμη οικονομική λειτουργία καταστημάτων και καφετεριών, οι δύο πλατείες της Υπάτης προσφέρουν παράλληλα τις απαραίτητες ανάσες δροσιάς και ψυχικής ευεξίας με θέα τον κάμπο του Σπερχειού και τον Μαλιακό κόλπο. 
Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->