Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οριοθετήθηκε τη νύχτα η πυρκαγιά (βίντεο)

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οριοθετήθηκε τη νύχτα η πυρκαγιά (βίντεο)

Οριοθετήθηκε τη νύχτα η φωτιά σε εργοστάσιο λιπαντικών σε αποθήκη με παλέτες στον Ασπρόπυργο. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους πολίτες να κλείσουν τα παράθυρα εξαιτίας των πυκνών καπνών και των επικίνδυνων μικροσωματιδίων από την καύση τεραστίων ποσοτήτων ξυλείας.

Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική αργά το απόγευμα της Πέμπτης, από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη ξυλείας στον Ασπρόπυργο.

Στην περιοχή έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 20 οχήματα.

Αμέσως η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο τον χώρο και πυκνός καπνός που είναι ορατός από χιλιόμετρα μακριά, κάλυψε τον ουρανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μήνυμα από το 112 για να κλείσουν τα παράθυρα των σπιτιών τους, εξαιτίας των πυκνών καπνών και των επικίνδυνων μικροσωματιδίων από την καύση τεραστίων ποσοτήτων ξυλείας.

Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε εταιρεία στην περιοχή του Ασπρόπυργου διεκοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ωστόσο αργότερα αποκαταστάθηκε.

Δείτε βίντεο:

#ΦΩΤΙΑ #ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ #ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pFwx2Bi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη