Πώς λειτουργούν τα ασιατικά άσματα


Για να κατανοήσετε τα ασιατικά άσματα, σας συνιστούμε να διαβάσετε τι είναι το ασιατικό μειονέκτημα.


στοιχηματικός μαραθώνιος


Η 20bet είναι απλώς ένας από τους καλύτερους στοιχηματιστές που διατίθενται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε ό,τι αφορά τα ασιατικά κόρνερ, δεν αποτελεί εξαίρεση γιατί πολλοί στοιχηματιστές δεν τα προσφέρουν καν και η 20bet τα προσφέρει (τουλάχιστον στους αγώνες των βασικών διοργανώσεων (Champions League, LaLiga, Premier League, Serie A κ.λπ.).


Θα βρείτε το Asian Corner Market εμφανίζοντας όλες τις διαθέσιμες αποδόσεις για να στοιχηματίσετε στον αγώνα και επιλέγοντας την καρτέλα 'Corner Markets'. Στην 20Bet, τα ασιατικά κόρνερ εκφράζονται με τη μορφή 6.0;6.5, που θα ισοδυναμούσε με 6.25.


Στα ασιατικά κόρνερ, στοιχηματίζετε εάν ο αριθμός των κόρνερ που σημειώνονται σε έναν αγώνα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από έναν αριθμό, αλλά εισάγοντας την ίδια τροποποίηση που εισάγει το ασιατικό χάντικαπ στο παραδοσιακό χάντικαπ. Δηλαδή χωρίζουμε το στοίχημα στα δύο. Ας δούμε ένα παράδειγμα που απλοποιεί τα πράγματα.


Κανονικά, όταν στοιχηματίζετε τον αριθμό των κόρνερ, επιλέγετε έναν αριθμό στον οποίο προστίθεται 0,5 για να εξαλειφθεί η πιθανότητα ο αριθμός των κόρνερ στον αγώνα να είναι ακριβώς ο αριθμός που έχετε επιλέξει και ότι το στοίχημα είναι πάντα υψηλότερο ή χαμηλότερο.


Σε ένα στοίχημα όπου υπάρχουν περισσότερα από 6 κόρνερ σε ένα παιχνίδι, υπάρχουν τρία πιθανά αποτελέσματα: λιγότερα από 6 κόρνερ και το στοίχημα χάνεται, περισσότερα από 6 κόρνερ και το στοίχημα κερδίζεται και μόνο 6 κόρνερ που κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι το στοίχημα είναι χαμένο, το στοίχημα, αλλά άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν είναι πολύ σαφές αν είναι έτσι.


Για να αποφευχθεί η σύγχυση, αντί να στοιχηματίζετε σε περισσότερα από 6 κόρνερ, οι στοιχηματιστές σας προσφέρουν συχνά την επιλογή να στοιχηματίσετε σε περισσότερα από 6,5 κόρνερ, έτσι ώστε αν υπάρχουν ακριβώς 6 κόρνερ, η επιλογή που θα κερδίσει θα είναι σαφώς εκείνοι που έχουν λιγότερα.


Τα ασιατικά κόρνερ επιτρέπουν, σε ένα μόνο στοίχημα, να ποντάρετε τα μισά χρήματα στην επιλογή των 6 γωνιών και τα άλλα να κοιτάξετε στην επιλογή 6,5 γωνιών. Συνήθως, αυτός ο τύπος στοιχήματος αντιπροσωπεύεται ως 6,25 κόρνερ ή 6,0,6,50. Με αυτόν τον τρόπο, αν υπάρχουν ακριβώς 6 κόρνερ στον αγώνα, το μισό ποντάρισμα, που αντιστοιχεί στο μέρος του 6,0, επιστρέφεται και το άλλο μισό, που αντιστοιχεί στο μέρος του 6,5, χάνεται.


Το ίδιο μπορεί να γίνει και με την πάνω μπάντα, μόνο που η αναπαράσταση θα ήταν 6,75 αντί για 6,25. Δηλαδή, ένα στοίχημα σε περισσότερα από 6,75 κόρνερ θα ισοδυναμούσε με 6,5;7,0. Αυτό το στοίχημα κερδίζεται πλήρως εάν υπάρχουν 8 κόρνερ, αλλά αν υπάρχουν μόνο 7, το μισό από το στοίχημα θα κερδηθεί, θα τοποθετηθεί στο 6,5, αλλά το άλλο μισό θα επιστραφεί, που αντιστοιχεί στο 7,0. Αν υπήρχαν μόνο 6 κόρνερ, θα χάνονταν και τα δύο ημίχρονα γιατί το 6 είναι μικρότερο από 6,5 και λιγότερο από 7,0 και ο χρήστης θα είχε στοιχηματίσει το συν.


Φυσικά, οι bookmakers προσφέρουν διάφορα όρια για να ποντάρετε και όχι μόνο 6. Θα δείτε και στοιχήματα σε ασιατικές γωνίες γύρω στα 5,7,8,9 κ.λπ.


Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να στοιχηματίσετε περισσότερο ή λιγότερο όπως προτιμάτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς λειτουργεί αυτό το είδος στοιχήματος πριν το χρησιμοποιήσετε.


Πού μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ασιατικά κόρνερ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρουν όλα τα bookmakers ασιατικές γωνιές. Εάν το σπίτι στο οποίο έχετε λογαριασμό δεν τα προσφέρει, συνιστούμε: 20bet 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη