Κρήτη: Έβαλε φωτιά σε πανηγύρι «για λόγους επιχειρηματικού ανταγωνισμού» (βίντεο)

Κρήτη: Έβαλε φωτιά σε πανηγύρι «για λόγους επιχειρηματικού ανταγωνισμού» (βίντεο)

Mία σύλληψη πραγματοποίησαν οι αρχές για την μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε πανηγύρι στο Βραχάσι Ηρακλείου.

 

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής συνέλαβε έναν 25χρονο ο οποίος φέρεται να έβαλε την φωτιά για ανταγωνισμό. Μάλιστα, ο ίδιος – ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας της περιοχής – έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και διώκεται για εμπρησμό από πρόθεση.

Το χρονικό της πυρκαγιάς

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν φωτιά ξέσπασε σε πανηγύρι που γινόταν στο Βραχάσι παρουσία πολύ κόσμου, σύμφωνα με το cretapost. 

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο 10 οχήματα της Πυροσβεστικής, 35 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων με 6 άτομα η καθεμία καθώς και η ΕΜΟΔΕ (δασοπυροσβέστες) αλλά και 2 υδροφόρες των ΟΤΑ. Παράλληλα, επί ποδός βρέθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία στην περίπτωση που απαιτηθεί να παράσχουν βοήθεια για την προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στην εκδήλωση μόλις αντιλήφθηκαν τη φωτιά εγκατέλειψαν την περιοχή με δικά τους μέσα και αυτοβούλως.

Οι φλόγες έκαναν στάχτη καλάμια, βάτους και δασική έκταση 5 στρεμμάτων.

#ΚΡΗΤΗ #ΦΩΤΙΑ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Mc0JnWq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη