Λαμία: Πάντα στο κάδρο ο Ανσαριφάρντ

Δεν εγκαταλείπει την ιδέα για Ανσαριφάρντ η Λαμία

Αποφασισμένη να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ παρουσιάζεται η διοίκηση της Λαμίας, παρότι δείχνει εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Διακαής πόθος της Λαμίας και του Πανουργιά Παπαϊωάννου φαίνεται πως είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Μέσα στην εβδομάδα προέκυψε από δημοσιεύματα στο Ιράν, πως η ομάδα από την Φθιώτιδα ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον διεθνή επιθετικό.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για τους Λαμιώτες, αφού ο παίκτης έχει ένα υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα της ΠΑΕ και παράλληλα προτεραιότητά του φαίνεται πως είναι η παραμονή στην Αθήνα, όπου ζει με την Ελληνίδα γυναίκα του.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση, και ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας συγκεκριμένα, φαίνεται πως δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της επαφής με τον Ανσαριφάρντ.

Την ίδια στιγμή, από την Ιταλία προκύπτουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Λαμία ενδιαφέρεται για τον Αμπουμπακάρ Λανγκόν. Πρόκειται για 22χρονο χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος έχει παίξει σε μικρότερες κατηγορίες του γειτονικού πρωταθλήματος.

www.sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη