Συνεχίζεται το... τρολ στον Τσελίκα: «Και οι δύο θετικοί, να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους» (βίντεο)

Συνεχίζεται το... τρολ στον Τσελίκα: «Και οι δύο θετικοί, να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους» (βίντεο)

Νέα χτύπημα από νεαρούς που είπαν στην κάμερα οτι είναι θετικοί και στην Πάρο θα κάνουν κόντρα για το ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους.

Φαίνεται πως η ατάκα των νεαρών πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά πως παρά το γεγονός οτι είναι θετικοί πάνε κανονικά για διακοπές, ταξιδεύοντας στο καράβι, βρήκε και άλλους για να την πουν. Έστω και κάπως διαφορετικά, αλλά στο ίδιο κανάλι, τον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Τσελίκας λοιπόν, βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής στην θέση του, στο λιμάνι του Πειραιά και έξω από το καράβι που πήγαινε Πάρο και Νάξο.

Αφού έπαιξε τάβλι με μία παρέα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε μία άλλη όπου ο νεαρός πήρε αμέσως το λόγο και άρχισε να λέει...

«Τα παιδιά από Μακεδονία, εγώ από Αμερική. Πάμε Πάρο εννοείται, που αλλού να πηγαίναμε; Και οι δύο θετικοί, κάνουμε ανταγωνισμό ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους», με τον Δημήτρη Οικονόμου να γελάει κάπως... παγωμένα από το στούντιο.

Το αν έλεγαν αλήθεια ή έκαναν πλάκα για να γίνουν viral, μόνο αυτοί το ξέρουν...

#ΤΣΕΛΙΚΑΣ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΛΙΜΑΝΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yDahRiz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη