Ασύλληπτο περιστατικό στη Σκόπελο: Μωρό υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στα δάχτυλα

Ασύλληπτο περιστατικό στη Σκόπελο: Μωρό υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στα δάχτυλα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Σκόπελο μετά την περιπέτεια που πέρασε ένα μωρό μόλις 1,5 έτους, το οποίο υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων του στο ένα του χέρι.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν το παιδάκι, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Η κατάσταση του 1,5 ετών μωρού ήταν τέτοια που έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα με πλωτό του Λιμενικού από την Σκόπελο στον Βόλο στις 16:30.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του Βόλου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το χέρι του παιδιού, προσπαθώντας να αποφύγουν να καταφύγουν στη λύση του ακρωτηριασμού.

Ωστόσο οι γιατροί δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα το παιδάκι να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του ενός χεριού του.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, το μωρό χρειάστηκε χθες το απόγευμα να διακομιστεί από τη Σκόπελο στον Βόλο, προκειμένου να νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο. Η διακομιδή του μωρού, έγινε στις 4.30 περίπου το απόγευμα με το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου.

Οι λεπτομέρειες για το ατύχημα δεν έγιναν γνωστές.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΣΚΟΠΕΛΟΣ #ΜΩΡΟ #ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ

Posted from: this blog via Microsoft Power Automate.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη