Απίστευτος καυγάς μεταξύ παπάδων εν μέσω κηδείας: Ρώσος χτύπησε Ουκρανό με σταυρό λόγω Πούτιν (βίντεο)

Απίστευτος καυγάς μεταξύ παπάδων εν μέσω κηδείας: Ρώσος χτύπησε Ουκρανό με σταυρό λόγω Πούτιν (βίντεο)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πόλη της Ουκρανίας όταν ένας Ρώσος παπάς διέκοψε την κηδεία ενός Ουκρανού στρατιώτη χτυπώντας με έναν σταυρό έναν άλλο ιερέα της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Σε βίντεο από την κηδεία Ουκρανού στρατιώτη, που σκοτώθηκε σε μάχη στη Βινίτσια κοντά στο Μικολάιφ, διακρίνεται ο Ρώσος παπάς Μιχαήλο Βασιλιούκ να τρέχει προς το βήμα, όπου μιλούσε ο Ουκρανός ιερέας Ανατόλι Ντούντκο.

Ο τελευταίος φέρεται να είπε ότι ένας από τους λόγους που Πούτιν εξαπέλυσε τον πόλεμο στην Ουκρανία ήταν για να προστατεύσει πιστούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, σχόλιο που εκνεύρισε τον Βασιλιούκ.

 Ο Ρώσος ιερέας προσπάθησε να τραβήξει τον σταυρό απ' το λαιμό του Ντούντκο, προτού τον χτυπήσει με τον σταυρό που κρατούσε ο ίδιος στο χέρι του.

Ο καυγάς διεκόπη με την παρέμβαση στρατιωτικών, που απομάκρυναν τον Βασιλιούκ, προκειμένου να συνεχιστεί η κηδεία.

#ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΡΩΣΟΣ #ΙΕΡΕΙΣ #ΚΑΥΓΑΣ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IdOYFVG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη