Καθηλωμένα πολλά F 35 στις ΗΠΑ, πληροφορίες για πρόβλημα στο σύστημα εκτίναξης των πιλότων

Καθηλωμένα πολλά F 35 στις ΗΠΑ, πληροφορίες για πρόβλημα στο σύστημα εκτίναξης των πιλότων

Σταματούν να πετούν (προσωρινά) πολλά από τα αεροσκάφη F-35 στις ΗΠΑ, προκειμένου να εξεταστούν προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί (σε κάποιες περιπτώσεις) σχετικά με τα εκτινασσόμενα καθίσματα των πιλότων.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ «καθήλωσε» την πλειονότητα των μαχητικών αεροσκαφών F-35 στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, θέτοντας προσωρινά εκτός λειτουργίας τα προηγμένα μαχητικά αεροσκάφη της για να επιθεωρήσει ελαττωματικά καθίσματα εκτίναξης, ανακοίνωσε η Διοίκηση Αεροπορικής Μάχης την Παρασκευή.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι διαπίστωσαν πρόσφατα προβλήματα στο μηχανισμό εκτίναξης του καθίσματος του πιλότου σε ορισμένα αεροσκάφη. Αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού δήλωσαν την Τρίτη ότι βρήκαν το πρόβλημα σε ορισμένα από τα αεροσκάφη τους, συμπεριλαμβανομένων πολλών παραλλαγών του F/A-18, του E/A-18G Growler και δύο εκπαιδευτικών αεροσκαφών.

Την Παρασκευή, η Πολεμική Αεροπορία αποκάλυψε ότι την περασμένη εβδομάδα διέταξε επιθεωρήσεις όλων των καθισμάτων εκτίναξης του F-35 εντός των επόμενων 90 ημερών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Διοίκησης Αεροπορικής Μάχης, του αρχηγείου της Πολεμικής Αεροπορίας που επιβλέπει την πλειονότητα των F-35 που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το defenceone.com. την είδηση αποκάλυψε το Breaking Defense και επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο της αμερικανικής αεροπορικής διοίκησης Alexi Worley.

#F35 #ΗΠΑ #ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ #ΜΑΧΗΤΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ip9q054
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη