Μήλος: Δημοφιλής προορισμός στην Ελλάδα για το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Guardian

Πηγή: pixabay

Η Μήλος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στην Ελλάδα για το καλοκαίρι και μάλιστα βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση των επισκεπτών από το εξωτερικό, με τους αναγνώστες του Guardian να αναδεικνύουν το νησί ως τον απόλυτο προορισμό.

 

Συγκεκριμένα, μετά το Travel+Leisure, η Μήλος κέρδισε την ψηφοφορία των αναγνωστών του βρετανικού Μέσου. Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως η αξία παρόμοιων διακρίσεων είναι ανεκτίμητη αν ληφθεί υπόψη ότι εκατομμύρια πρώην και μελλοντικών επισκεπτών του νησιού το επιλέγουν με βάση δικά τους και μόνο κριτήρια.

Και αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι η επιλογή και η κατάταξη είναι εντελώς άδολη και όχι καθοδηγούμενη, τονίζεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγο καιρό η Μήλος αναδείχθηκε ως το απόλυτο ελληνικό νησί για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με το αφιέρωμα του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο.

 

#ΜΗΛΟΣ #ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ #ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4VDCd7f
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη