-->

Με τους προκριματικούς αγώνες ανδρών συνεχίζεται το «KAMENA VOURLA OPEN»

Με τους Προκριματικούς Αγώνες Ανδρών συνεχίζεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2022 η διοργάνωση beach volley «KAMENA VOURLA OPEN», μετά τα Προκριματικά των Γυναικών που ολοκληρώθηκαν χτες.

Στις 16:00 ξεκινά το Κυρίως Ταμπλό Γυναικών.

Η διοργάνωση θα διεξάγεται έως την Κυριακή (24/7) στην παραλία του «Isabella Beach Bar» (Galini Wellness Spa & Resort), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, του Star Κεντρικής Ελλάδας και του «NET & BALL».

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Αντύπας Αντύπας, ανέφερε σχετικά: «Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του “FOOD FEST”, η οποία προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο στον Δήμο Καμένων Βούρλων, αυτές οι μέρες ανήκουν στον αθλητισμό. Καλωσορίζουμε τους 42 αθλητές και τους επισκέπτες στη διοργάνωση του “KAMENA VOURLA OPEN”, που αποτελεί αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Το beach volley έλειψε για 15 χρόνια από τα Καμένα Βούρλα και φέτος θα φιλοξενήσουν την «ελίτ» του αθλήματος. Πιστεύω πως η διοργάνωση θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, ώστε του χρόνου ο Δήμος Καμένων Βούρλων να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του master. Θέλουμε η τοπική κοινωνία και η ευρύτερη περιοχή να αγκαλιάζει τέτοια αθλητικά γεγονότα, για να μπορούμε να προσελκύουμε κόσμο και να διαφημίζεται πανελλαδικά ο τόπος μας. Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε αθλητική δράση και θέαμα».Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->