Η συγκινητική έκπληξη για την τελευταία εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο OPEN, «μπαμπά, είμαι περήφανος για σένα» (βίντεο)

Η συγκινητική έκπληξη για την τελευταία εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο OPEN, «μπαμπά, είμαι περήφανος για σένα» (βίντεο)

Συγκίνηση υπήρξε σήμερα στην τελευταία εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Ευλαμπίας Ρέβη. Ο δημοσιογράφος από τον Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο ΣΚΑΙ και έτσι οι συνεργάτες του, ου ετοίμασαν μια έκπληξη με τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, από εκεί που δεν το περίμενε, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Άκης Παυλόπουλος, συγκινήθηκε όταν η έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του αφορούσαν τα παιδιά του.

Στο βίντεο ακούγεται ο γιος τους στην αρχή που του λέει «μπαμπά τα πήγες περίφημα, είμαι πολύ περήφανος για σένα», ενώ αμέσως μετά η κόρη του η όποια λέει «μπαμπά... ώπα, ώπα».

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τη μορφή που είχε μέχρι σήμερα, ολοκληρώνεται, από την επόμενη σεζόν, ο Άκης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ και η Ευλαμπία Ρέβη στα πρωινά του Open τα Σαββατοκύριακα.

#OPEN #ΣΚΑΙ #ΑΚΗΣ_ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ #ΕΥΛΑΜΠΙΑ_ΡΕΒΗ #ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/njxyZfq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη