-->

Η συγκινητική έκπληξη για την τελευταία εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο OPEN, «μπαμπά, είμαι περήφανος για σένα» (βίντεο)

Η συγκινητική έκπληξη για την τελευταία εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο OPEN, «μπαμπά, είμαι περήφανος για σένα» (βίντεο)

Συγκίνηση υπήρξε σήμερα στην τελευταία εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Ευλαμπίας Ρέβη. Ο δημοσιογράφος από τον Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο ΣΚΑΙ και έτσι οι συνεργάτες του, ου ετοίμασαν μια έκπληξη με τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, από εκεί που δεν το περίμενε, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Άκης Παυλόπουλος, συγκινήθηκε όταν η έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του αφορούσαν τα παιδιά του.

Στο βίντεο ακούγεται ο γιος τους στην αρχή που του λέει «μπαμπά τα πήγες περίφημα, είμαι πολύ περήφανος για σένα», ενώ αμέσως μετά η κόρη του η όποια λέει «μπαμπά... ώπα, ώπα».

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τη μορφή που είχε μέχρι σήμερα, ολοκληρώνεται, από την επόμενη σεζόν, ο Άκης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ και η Ευλαμπία Ρέβη στα πρωινά του Open τα Σαββατοκύριακα.

#OPEN #ΣΚΑΙ #ΑΚΗΣ_ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ #ΕΥΛΑΜΠΙΑ_ΡΕΒΗ #ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/njxyZfq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->