-->

Ανατροπή με το Power Pass: Έρχεται δεύτερη ευκαιρία με διόρθωση λαθών

Ανατροπή με το Power Pass: Έρχεται δεύτερη ευκαιρία με διόρθωση λαθών

Ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας διευκρίνισε το Σάββατο πως η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους να διορθωθούν λάθη στις αιτήσεις για το Power Pass, που στέρησαν από εκατοντάδες πολίτες την επιδότηση για το ρεύμα.

«Δεύτερη ευκαιρία» στο Power Pass ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας, υπογραμμίζοντας πως «θα διορθωθούν τα λάθη στην επιστροφή της ρήτρας ενέργειας».

Παρότι το ΥΠΟΙΚ διεμήνυε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξει τροποποιητική αίτηση για το επίδομα ρεύματος - με σκοπό να περιοριστούν τα λάθη - ο υπουργός Ενέργειας σήμερα ανέφερε πως «εξετάζουμε τρόπους πώς θα διορθωθούν τα λάθη», όπως το πιο απλό λάθος στο iban.

Υπενθυμίζεται πως υπήρξαν δεκάδες καταγγελίες στο Dnews πως πολλοί δικαιούχοι δεν θα πληρωθούν καθώς διαπιστώθηκε λάθος στην αίτησή τους (όπως για παράδειγμα στον αριθμό παροχής τους).

Το λάθος του συστήματος και ταυτόχρονα η μη έγκαιρη ταυτοποίηση του λάθους από τους δικαιούχους είχε ως αποτέλεσμα να τους πιστωθούν λάθος χρήματα ή και καθόλου χρήματα.

 

#POWER_PASS #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΡΕΥΜΑΤΟΣ #ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NHKxGpR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->