-->

Η Ελένη Φουρέιρα ακυρώνει τις συναυλίες της, οι ανακοινώσεις στα social media

Η Ελένη Φουρέιρα ακυρώνει τις συναυλίες της, οι ανακοινώσεις στα social media

Η Ελένη Φουρέιρα ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα, με τους υπεύθυνους να επικαλούνται λόγους υγείας.

 

Την είδηση της ακύρωσης των εμφανίσεων της αγαπημένης τραγουδίστριας γνωστοποίησαν οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως ενημερώνουν, η Ελένη Φουρέιρα «δεν δεν θα παρεβρεθεί στην σκηνή του φεστιβάλ Άρδα, ενώ παράλληλα ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ελλάδα, για λόγους υγείας».

Η διοργανώτρια επιτροπή του φεστιβάλ βρίσκεται σε αναζήτηση σχετικά με την ανεύρεση του καλλιτέχνη που θα αντικαταστήσει την προγραμματισμένη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, στην σκηνή του φεστιβάλ στον Άρδα το Σάββατο 30 Ιουλίου και ίσως η αντικατάσταση να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στην ημέρα.

αρδασ

Στη συνέχεια κοινοποίησε και η ίδια Ελένη Φουρέιρα μια δεύτερη ανακοίνωση, που ανέφερε πως η εμφάνισή της στη Nava Seaside θα ακυρωθεί εξαιτίας μερικών προβλημάτων που προέκυψαν με την υγεία της.

«Δυστυχώς για λόγους υγείας η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Nava Seaside την Παρασκευή 22 Ιουλίου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Η ομάδα του Kinky Nights της εύχεται γρήγορη ανάρρωση. Το Kinky Party θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα επικοινωνήσουμε εκ νέου για κρατήσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

2941

#ΕΛΕΝΗ_ΦΟΥΡΕΙΡΑ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ #SOCIAL_MEDIA #ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HJeZCgv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->