Ο Λαμιώτης Μιχαηλίδης ξαναχτυπά: «Ο ιερέας, ο βιαστής κι ο Μωυσής» (video)

Νέο «πύρινο» βίντεο από τον Λαμιώτη Θανάση Μιχαηλίδη, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να καταγράφει, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, τα κυριότερα νέα της επικαιρότητας από την εβδομάδα που φεύγει.

Όπως αναφέρει ο Θανάσης Μιχαηλίδης στην περιγραφή του νέου του σκετς:  «Κάηκε ο τόπος κι ο Μωυσής βρήκε ευκαιρία να φωτογραφηθεί όλο χαμόγελο στα καμμένα…. Εξάλλου ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ…. Το είπε καθαρά ο Στυλιανίδης…’ Αυτό που ζήτησε ο Μητσοτάκης έγινε…ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ…ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ…».

Από την κριτική ματιά του Θανάση Μιχαηλίδη δεν ξέφυγε η υπόθεση Λιγνάδη:  Η «σαλούφα” του πολιτισμού αποχωρεί από φεστιβάλ για να μην δει ένα πανό που εναντιώνεται στον βιαστή φίλο της  Η χώρα καμμένη, τα καναντέρ σβήνουν φωτιές στη Γαλλία, οι αστυνομικοί με τα ποτιστήρια, οι παπάδες με λιβανιστήρια, ο Πατούλης μυξοκλαίγεται, ο Τασούλας ”ηχολήπτης” κι ένας ΠΟΛΑΚΗΣ να ουρλιάζει ”ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ… ”

Για τον Θανάση Μιχαηλίδη πάντως: «Ο Μωυσής όμως δεν ακούει…ΠΑΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ…Θα φορέσει τη βερμούδα, θα πάρει τη ζακετούλα για τις δροσερές νύχτες του Ζαγορίου και κάποια στιγμή θα την ρίξει στην πλάτη για να σκεπάσει και την επιγραφή πάνω στην μπλούζα του που γράφει με κεφαλαία γράμματα Τ.Ψ.Ρ.Μ».

www.documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη