Ομόνοια - ΑΕΚ 0-2: Φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν - «Ζωγράφισε» ο Πινέδα

Ομόνοια - ΑΕΚ 0-2: Φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν - «Ζωγράφισε» ο Πινέδα

Μ' ένα γκολ ανα ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με 2-0

 

Δείγμα θετικό για την ΑΕΚ στην Κύπρο κόντρα στην ποιο έτοιμη Ομόνοια με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να επικρατεί 2-0 των Κύπριων που σε μια εβδομάδα θα διεκδικήσουν το σούπερ καπ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μέχρι και το 66' που άρχισαν οι αλλαγές από τον Αργεντινό τεχνικό η ΑΕΚ ουσιαστικά έκανε ότι ήθελε στην αναμέτρηση, ήλεγχε το ρυθμό, το τέμπο του αγώνα, προσπαθούσε να παίζει από τα πλάγια και να απειλεί την εστία του Φαμπιάνο.

Ο Αλμέιδα δεν άλλαξε την αγαπημένη του τριάδα στην άμυνα με τους Μήτογλου, Τζαβέλλα και Χατζισαφί να είναι οι τρεις στόπερ. Ως δεξί μπακ χαφ ο Αργεντινός έβαλε τον Γκατσίνοβιτς, για πρώτη φορά, και αριστερά τον Τσούμπερ με τους Στάνκοβιτς, Γιόνσον και Μάνταλο να παίζουν στο κέντρο και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 11' όταν ο Τσούμπερ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με το δεξί. Η μπάλα πέρασε στο τείχος, είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά εν τέλει σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο. Η Ομόνοια απάντησε στο 18' με τον Παπουλή να κάνει το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά πάνω από την εστία του Στάνκοβιτς.

Στο 21' η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ όταν ο Πινέδα πήρε τη μπάλα στα αριστερά, έκανε την ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους, έφερε τη μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ και νίκησε τον Φαμπιάνο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

#ΑΕΚ #ΑΓΩΝΑΣ #ΚΥΠΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/d8SsvCN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη