Νέο φριχτό τροχαίο στην Τουρκία: Φορτηγό χωρίς φρένα έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου, 16 νεκροί -Προσοχή σκληρές εικόνες (βίντεο)

Νέο φριχτό τροχαίο στην Τουρκία: Φορτηγό χωρίς φρένα έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου, 16 νεκροί -Προσοχή σκληρές εικόνες (βίντεο)

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 29 τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα πλήθος στην πόλη Ντερίκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Υγείας.

Nέο τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στην Τουρκία με τουλάχιστον 16 νεκρούς, μεταξύ αυτών και παιδιά. Ένα φορτηγό, του οποίου τα φρένα χάλασαν, έφυγε από στροφή και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πλήθος στην τουρκική επαρχία Μαρντίν. Έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 29 άνθρωποι

«Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 29 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά, στο δυστύχημα που σημειώθηκε όταν έσπασαν τα φρένα ενός φορτηγού το οποίο παρέσυρε το πλήθος στο Ντερίκ», στην επαρχία Μαρντίν, ανέφερε ο υπουργός Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

{https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1561050041858592770?s=20&t=5Lu2YLKcGeUsqNNpnKWfFA}

{https://twitter.com/Faytuks/status/1561041042505342977?s=20&t=5Lu2YLKcGeUsqNNpnKWfFA}

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΝΕΚΡΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DVjBdyA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη