Άδειοι οι δρόμοι στην Αττική: «Τρέχοντας» στις παραλίες πριν την... «κακοκαιρία» (βίντεο)

Άδειοι οι δρόμοι στην Αττική: «Τρέχοντας» στις παραλίες πριν την... «κακοκαιρία» (βίντεο)

Άδειοι οι δρόμοι αλλά... γεμάτες οι παραλίες. Όπως είναι λογικό, σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του καύσωνα, και όσοι μπορούσαν πήγαν να δροσιστούν σε κάποια παραλία. Από Δευτέρα έρχεται μικρή «κακοκαιρία» ενώ όπως όλα δείχνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι πάλι άκρως καλοκαιρινό.

Από αύριο ο υδράργυρος θα σημειώσει αισθητή πτώση, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν στις κανονικές για την εποχή.

Τελευταία ημέρα του τριήμερου καύσωνα, με τους Αθηναίους να τρέχουν στις παραλίες για λίγες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Τους 40 βαθμούς Κελσίου πλησίασε το θερμόμετρο στη Γόρτυνα Ηρακλείου, στους 38 βαθμούς στη Στυλίδα, την Αμφίκλεια, τη Θήβα, το Λευκοχώρι Φθιώτιδας και την Παλαιόχωρα Χανίων.

Ελάχιστοι οι κάτοικοι που τόλμησαν κάτω από τον καυτό ήλιο να κάνουν το μεσημέρι βόλτα στον Πειραιά.

Όσοι κάτοικοι δεν κατάφεραν να βρεθούν σε μια από τις κοντινότερες παραλίες, ψάχνουν ένα σκιερό μέρος για μία ανάσα δροσιάς.

Από αύριο, η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά. Μάλιστα αναμένονται και βροχές κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Την ερχόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει ακόμα και κατά δέκα βαθμούς, ενώ σε αρκετές περιοχές της χώρας θα έχουμε καταιγίδες ακόμα και χαλάζι.

Το… καλοκαίρι φαίνεται πως θα επιστρέψει από το επόμενο Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να επανέρχεται σε πολλές περιοχές στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

#ΚΑΥΣΩΝΑΣ #ΑΤΤΙΚΗ #ΠΑΡΑΛΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AY1cJ8T
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη