«Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ» λέει ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι, τι ερευνούν οι αρχές για το 1,5 εκατ. ευρώ

«Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ» λέει ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι, τι ερευνούν οι αρχές για το 1,5 εκατ. ευρώ

«Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ», δηλώνει μέσα από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο προφυλακιστέος 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του, ζητώντας να τον συλλάβουν, το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Ο 34χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για την εισβολή στο Εφετείο και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μέχρι τη δίκη του, αφού ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτημα να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, επειδή φώναζε ότι θέλει να πάει φυλακή, γιατί «έχει κάνει πολλά».

«Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι χρόνιος χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αυτό που ζητάω είναι η βοήθεια», δηλώνει ο 34χρονος μέσα από το ψυχιατρείο. «Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ και να σώσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου», προσθέτει, μιλώντας στην εφημερίδα «Real».

«Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και το σκέφτομαι συνέχεια. Τα χρήματα δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου…», τονίζει ο πρώην παίκτης ριάλιτι στην εφημερίδα, έχοντας προκαλέσει πολλές έρευνες για τα χρήματα και τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του.

Εκεί, άλλωστε, έχουν στραφεί και οι έρευνες των Αρχών από την πρώτη στιγμή, αφού ψάχνουν τη διαδρομή των χρημάτων και των ναρκωτικών, επειδή ο 34χρονος ήταν γνωστός στη δίωξη ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ, 336 δολάρια ΗΠΑ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ο 34χρονος επιμένει ότι το μεγάλο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του από αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και την εργασία του ως συνοδός ενηλίκων και όχι από διακίνηση ναρκωτικών. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα real, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι άλλοι έμποροι ναρκωτικών του εμπιστεύονταν τα χρήματα.

Ωστόσο, έχουν στα χέρια τους ένα «κρυφό χαρτί». Αυτό είναι τα 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που εισέβαλε ο πρώην παίκτης ριάλιτι στο Εφετείο. Σε αυτά βρίσκονται συνομιλίες, τηλεφωνικοί κατάλογοι με δεκάδες πρόσωπα και επίμαχα μηνύματα, στοιχεία δηλαδή που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα είναι αρκετά για να ξετυλίξουν το «κουβάρι» της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης.

#ΕΦΕΤΕΙΟ #ΠΑΙΚΤΗΣ #ΡΙΑΛΙΤΙ #34χρονος #ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PB2pXIt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη