Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 46χρονος αστυνομικός που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 46χρονος αστυνομικός που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας

Θλίψη έχει σκορπίσει η ξαφνική απώλεια του 46χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, που υπηρετούσε για χρόνια στη πόλη της Χαλκίδας.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον θάνατο του 46χρονου αστυνομικού ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Μάρκου και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αριστείδης Καψιώχας.

Ο 46χρονος αστυνομικός είχε ασχοληθεί επίσης ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο παίζοντας και στον Ηρακλή Ψαχνών παλαιότερα. μάλιστα, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του.

Ο 46χρονος διέμενε στα Ψαχνά και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η κηδεία του θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης (10-08-2022) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά.

astynomik xalk

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΧΑΛΚΙΔΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΕΜΦΡΑΓΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hXvMIGg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη