Βίντεο - σοκ: Σαουδάραβας πρέσβης κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια συνεδρίου

Βίντεο - σοκ: Σαουδάραβας πρέσβης κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια συνεδρίου

Ο Σαουδάραβας πρέσβης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συνέδριο στην Αίγυπτο για τα ανθ΄ρωπινα δικαιώματα, φαίνεται να μην αισθάνεται καλά, καταρρέει και στη συνέχεια όπως έγινε γνωστό έχασε τη ζωή του.

Ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Φαχάντ Αλ- Κατάνι, είχε κληθεί να εκφωνήσει ομιλία κατά τη διάρκεια μιας αραβοαφρικανικής διάσκεψης που πραγματοποιούνταν στο Κάιρο της Αιγύπτου, χθες Τρίτη.

Ο πρέσβης όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου ήταν καλά και εκφωνούσε κανονικά την ομιλία του, ωστόσο, αφού επαίνεσε τον Αιγύπτιο πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, χαρακτηρίζοντάς τον «κοσμήτορα της ανθρωπότητας και άνθρωπο της ειρήνης», ο πρέσβης λιποθυμά ξαφνικά και πέφτει στο έδαφος προκαλώντας ανησυχία σε όσους βρίσκονταν εκεί.

{https://twitter.com/theinformantofc/status/1557147386769596419?s=20&t=rjXf-bdiSAU0JhLDM4h-PA}

#ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ #ΠΡΕΣΒΗΣ #ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΗ #ΠΕΘΑΝΕ #ΣΥΝΕΔΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZobExje
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη