-->

Αιγάλεω: Πέπλο μυστηρίου με το βρέφος, «Αν τον είχα μπροστά μου, θα τον σκότωνα», λέει η μητέρα (βίντεο)

Αιγάλεω: Πέπλο μυστηρίου με το βρέφος, «Αν τον είχα μπροστά μου, θα τον σκότωνα», λέει η μητέρα (βίντεο)

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με την φερόμενη αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω - Η συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας 

Συγκλονίζει η μητέρα του οκτώ μηνών βρέφους που είχαν στα χέρια τους δύο άτομα έξω από το σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω.

Σοκαρισμένη μιλά για το περιστατικό που έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ. «Αν τον είχα μπροστά μου, θα τον σκότωνα. Θέλω να τιμωρηθούν», λέει η μητέρα του βρέφους.

Οι αστυνομικοί έχουν «απλώσει» τις έρευνες τους (και) στην εμπλοκή της μητέρας για την περίεργη υπόθεση αρπαγής του οκτώ μηνών βρέφους στο Αιγάλεω.

Η ίδια δίνει τη δική της απάντηση. «Ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω τελείως. Έτρεμα ολόκληρη. Του έλεγα "φέρε μου το παιδί μου πίσω"», λέει η ίδια.

Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στον Alpha, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν κοντά στο Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω, πήραν από το σπίτι της το παιδί της, χωρίς εκείνη να τους έχει δώσει άδεια.

«Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα μέχρι να πάρουμε το παιδί πίσω. Τρομοκρατήθηκα τελείως. Χαίρομαι που το παιδί μου είναι γερό», αναφέρει η ίδια

Η μητέρα εξηγεί πώς της άρπαξε το παιδί από το σπίτι της στα Σεπόλια ο ένας από τους δύο συλληφθέντες. «Μου λέει "κατεβαίνω για τσιγάρα", χωρίς όμως να μου πει ότι θα πάρει μαζί του και το παιδί. Αν μου το έλεγε αυτό, δεν θα επέτρεπα καν να το πάρει», υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, περιγράφει τι έκανε μόλις είδε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί που το είχε αφήσει: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και να κοιμόταν. Με πήρε, όμως, τηλέφωνο και μου είπε "με σταμάτησαν. Είμαι Αγία Μαρίνα και με σταμάτησε η δημοτική αστυνομία. Με έπιασαν με το μωρό σου"». «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα όσο με νοιάζει ο γιος μου», τονίζει η μητέρα.

#ΒΡΕΦΟΣ #ΑΙΓΑΛΕΩ #ΜΗΤΕΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9zrKoeU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->