Σοκ στην Ρόδο: Έπαθε αλλεργικό σοκ από αντιβίωση και πέθανε λίγο πριν μπει χειρουργείο

Σοκ στην Ρόδο: Έπαθε αλλεργικό σοκ από αντιβίωση και πέθανε λίγο πριν μπει χειρουργείο

Ο 56ρονος άνδρας στην Ρόδο εικάζεται ότι εμφάνισε αλλεργική αντίδραση λόγω αντιβίωσης που του χορηγήθηκε πριν να εισέλθει στο χειρουργείο για επέμβαση «ρουτίνας». 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τον αιφνίδιο θανάτο 56χρονου, πατέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με πηγές ο άτυχος άνδρας πέθανε από αλλεργικό σοκ λίγο πριν από προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 56χρονος έκανε εισαγωγή στην Α' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, το πρωί της 4ης Αυγούστου, για προγραμματισμένη επέμβαση βουβωνοκήλης.
Στη 1 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, έπειτα από χορήγηση φαρμάκου και πριν το χειρουργείο, ένιωσε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή.

Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή, αλλά, χωρίς αποτέλεσμα.

Η σύζυγος του 56χρονου, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, πήγε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υποστηρίζει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αλλεργικό σοκ από την αντιβίωση που του χορηγήθηκε στο νοσοκομείο.

#ΡΟΔΟΣ #56ΧΡΟΝΟΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ_ΣΟΚ #ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tz8rv5R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη