Παναγιώτης Ιακωβής: Η εικόνα αποσάρθρωσης που παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή, δεν επήλθε καθόλου τυχαία

Η εικόνα αποσάρθρωσης που παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή, δεν επήλθε καθόλου τυχαία. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου δημιουργίας της. 

 Πέραν τούτου, είναι εμφανής στην αδυναμία παραγωγής έργου, στην έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού και στην καθαρά επιδερμική και "με φωτογραφίες" λειτουργία του. 

Το συνεκτικό υλικό όσων δημιουργούν μια δημοτική ομάδα, οφείλει να είναι ένα συντεταγμένο σχέδιο ανάπτυξης της πόλης αλλά και η βοήθεια προς τους Συμπολίτες μας. 

Η Αναπτυξιακή και Κοινωνική Δράση υπό κοινό σχεδιασμό.

Γενικώς, όταν δεν υφίσταται μια τέτοια στόχευση και αντικαθίσταται από προσωπικές στρατηγικές και ομαδοποιήσεις που δεν σχετίζονται παρά μόνο με την στενώς εννοούμενη καρεκλοθηρία, τότε οι ομαδοποιήσεις διαλύονται οπορτουνιστικά, όπως και δημιουργήθηκαν. 

Αυτό που οφείλει να μας ενώνει, είναι η αγάπη και το συντεταγμένο σχέδιο για τον Τόπο μας. 

Οδηγός μας είναι μόνο μια ερώτηση:

"Τι συμφέρει τον Τόπο και τους Πολίτες του;"

Όταν κινούμαστε με φάρο το συμφέρον της πόλης και των Συμπολιτών μας, τότε οι παρατάξεις μας δεν διαλύονται υπό το βάρος των προσωπικών στενώς εννοούμενων "προτεραιοτήτων".

Πριν διεκδικήσουμε οποιαδήποτε "καρέκλα", ας έχουμε υπόψη ότι:

❗️Πρώτα η Λαμία.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη