Ποιον θέλετε για Δήμαρχο Λαμιέων στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές;


Ποιον θέλετε για Δήμαρχο Λαμιέων στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές;

Η ερώτηση αφορά τους πολίτες για ποιον κατά τι γνώμη τους θεωρούν ότι είναι ικανός για Δήμαρχος Λαμιέων.

Στη λίστα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που στις προηγούμενες εκλογές είχαν θέσει υποψηφιότητα.

*Οι κύριοι Παναγιώτης Ιακωβής και Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσαν πως θα κατεβούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά επίσημα δεν ανακοίνωσαν με ποια ιδιότητα (Δήμος, Περιφέρεια)

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι με αλφαβητική σειρά.

Η παρόν ερώτηση σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 3603/2007 (ΦΕΚ 188/Α/ 8-8-2007) δεν υπάγεται στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία poll-maker.com κάθε χρήστης μπορεί να απαντήσει μια μόνο φορά στην οποία τα προσωπικά στοιχεία του (email, όνομα, κτλπ.) δεν αποθηκεύονται πουθενά. 

Με την συγκατάθεση του ο χρήστης αποδέχεται όλους τους όρους που αφορούν την εταιρεία poll-maker.com

Κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για την συγκατάθεση του στην συμμετοχή του ερωτηματολογίου και ουδεμία ευθύνη φέρει η ιστοσελίδα kaliterilamia.gr και η εταιρεία poll-maker.com

Για κάθε έννομο συμφέρον του κάθε πολίτη τα αποτελέσματα των ερωτήσεων θα ανακοινώνονται προσωπικά στον κάθε χρήστη με ηλεκτρονική μορφή αρχείου (είτε με email, είτε με messenger, viber κτλπ.)


Powered by Survey Maker

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη