Τζήμερος - Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»

Τζήμερος - Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Τα έσπασαν Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αποτέλεσμα να τον διαγράψουν από τον συνδυασμό Εθνική Δημιουργία.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου - Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας.

Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

#ΤΖΗΜΕΡΟΣ #ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ #ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #ΔΙΑΓΡΑΦΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eiFjqnR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη