ΠΑΣ Λαμία: Έναρξη συνεργασίας με Γιώργο Κορνέζο

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, για 3 χρόνια, με ελεύθερη μετεγγραφή από την ΑΕΚ, με τον 24χρονο (23.02.1998) στόπερ, Γιώργο Κορνέζο.

Ο νεαρός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ έχοντας 27 συνολικά συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού και ακολούθησαν ο Αστέρας Βλαχιώτη, η Σπάρτη, ο Ιωνικός, ο Εθνικός και ο Βόλος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Γιώργος Κορνέζος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.“

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη